Novice

Avtooptika 3D

Avtooptika, ki ji pravimo tudi optična nastavitev podvozja, optika podvozja ali le optika za avto, je izraz, ki pomeni nastavitev in prilagoditev podvozja pri vozilu. Izkušeni mehaniki pri Car Center Cerar po vnaprej določenih parametrih nastavijo podvozje vozila, da ta ohranja smer vožnje in zagotavlja ustrezno vodljivost vozila na cesti.

Preberi več...
Avto klima

Tudi klimatska naprava v vozilu potrebuje redni servis in natančen pregled. Vsebuje namreč različne sestavne dele, ki se lahko obrabijo ali okvarijo. V Car Center Cerar poskrbimo za pregled delovanja in redni servis klimatskih naprav, polnjenje klime in tudi za popravilo klime v vozilih.

Preberi več...
ALD Automotive - uradni partner CCC

Smo uradni partner podjetja ALD Automotive za opravljanje vulkanizerskih storitev za vse imetnike ALD kartice za vzdrževanje vašega vozila. Nudimo vam menjavo, centriranje, sezonsko hrambo in polnjenje pnevmatik z dušikom N2 ter širok izbor pnevmatik vseh znamk.

Preberi več...
Hramba gum

Hramba gum vpliva na ohranjenost pnevmatik in podaljšuje njihovo življenjsko dobo. Za vse, ki nimate dovolj prostora za hrambo pnevmatik do naslednje sezone, vam pomagamo v CCC. Sezonska hramba gum pri CCC - z ali brez platišč.

Preberi več...
Najem avtodoma www.po-avtodom.si

Načrtovanje vaših naslednjega avanturističnega potovanja še nikoli ni bilo preprostejše. Obiščite spletno stran za najem avtodoma www.po-avtodom.si, kjer vas čaka pestra izbira avtodomov, različnih dimenzij, primernih za potovanja od 2-6 oseb, z možnostjo najema dodatne opreme.

Preberi več...
E-novice CCC
Z vami delimo koristne nasvete s področja avtomobilizma in vas obveščamo o posebnih akcijah, storitvah in novostih CarCenterCerar.
Spletno mesto uporablja izključno le piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje in uporabo strani. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam